dilluns, 27 de juny del 2011

Dia 27-06, come back Volgogrado



Avui, com ja em suposava, no hem trobat les rodes, i decideixo no aventurar-me a creuar la frontera  cap a Kazajstan. Després de pensar-ho amb molta calma i mirar-me tots els dies de visats que tenia sellats al passaport decideixo tornar enrera cap a Volgogrado (460 km) i des de allí fer-me portar les rodes des de Moscou, ja que el segon mecànic que em va canviar l´oli de la moto va proposar-me que hi havia aquesta opció. Doncs ala ! 920 km de més i fins el 29 no m´assegurant que tingui les rodes. Avui penjo fotos de Volgogrado, el monument de la Llibertadora, es immensa, 70m d´alçada.

3 comentaris:

  1. Ets únic Jaume, m'he futut un fart de riure llegint tot el que et passa al viatge. L'important és que tu estiguis disfrutant. Jordi

    ResponElimina
  2. Jaume, com tot? Ja t'han aconseguit les rodes? Envia un sms a la mama i digues-l'hi que estàs bé. Jordi

    ResponElimina
  3. Ostiaa!! que risa Jaume! anda que no me he reído !!jajaj!!! Veo que te va pasando de todo! es que es lo bueno de viajar así, a la aventura eh!! cosas y más cosas!Aventuras y desventuras jejejejej!! Pero al final vas saliendo de todas y con ayuda de la gente, que amables no? Que waaaay!! A mi me quedan solo tres semanaaaas shalalala para pillar el avión!shalalala!!!
    Bueno pues yo estoy esperando el desenlace de las ruedas!!!Que pasa ya las tienes??? :-D

    ResponElimina